CONSELLS DE SEGURETAT 

A LA LLAR - consells de seguretat doméstica
- La llar presenta una serie de perills a la vida quotidiana com pot ser els riscos d'electrocució, d'incendi, intoxicació etc.
- Sempre s'ha d'actuar amb tranquilitat i serenitat i tenir a mà el telèfon d'EMERGÈNCIES 112

triptic
consells
més consells

EN CAS D'INCENDI A CASA - consells de seguretat en cas d'incendi
- El perill en cas d'un incendi s'incrementa per l'angoixa de no poder veure ni respirar en condicions, per culpa del fum i l'escalfor.
- S'ha d'actuar en calma, serenitat i respectant en tot moment les indicacions de la senyalització de sortides d'emergència, o si és necessari, el confinament a casa o local fins que arribi l'ajuda dels bombers.

triptic
consells

video

A LA MUNTANYA - consells de seguretat al medi natural
- El medi natural cada vegada més, la gent gaudeix de la muntanya.
- A la muntanya s'ha d'anar amb seguretat i equipat en condicions, així com amb una forma física adequada a l'activitat que es vulgui realitzar.

triptic
consells


A LES REVETLLES - consells de seguretat a les revetlles amb pirotècnia
- Per les revetlles i festes amb pirotècnia (cohets, petards i bengales), s'ha de tenir especial cura i atenció amb les cremades i els incendis

triptic
consellsEN CAS DE NEVADA - consells de seguretat a l'hivern
- A l'hivern amb el fred i les nevades hem de tenir especial atenció a les llars de foc, i les carreteres. Sempre hem de seguir les indicacions de les autoritats.

triptic
consellsEN CAS D'ACCIDENT DE TRÀNSIT AMB MERCADERIES PERILLOSES - consells de seguretat en cas de veure`s involucrat en un accident de trànsit

- Al circular per la carretera ens podem trovar amb perills derivats de la intensitat de la circulació, el clima i altres com les càrregues transportades.
- És per aixó que hem de tenir molta precaució en general, i en cas de trovant-se amb un accident, seguir les pautes de comportament adients per tal de minimitzar els perills i les seves conseqüencies.

triptic
consells

identificació materies perilloses