EL PARC

Els BOMBERS de Sant Antoni estem ubicats al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, al carrer Ferran Llach, davant del pavelló d'esports a la zona esportiva.

La nostra adreça ès:
Ferran Llach, 32
Sant Antoni de Vilamajor
08459   Barcelona

El Parc es un edifici de nova constucció i va ser inaugurat el 28/09/2010 pel Conseller d'Interior el Sr Saura.
Consta de 2 plantes i compta amb una superficie de 375 m2, repartits entre cotxeres, magatzem, vestidors, cuina, dormitori, sala d'estar i centre de control.

El Parc està equipat amb materials, eines i vehicles, per cobrir les guàrdies i donar assistència als serveis i les emergències que succeeixen per les nostres rodalies.
Al Parc de bombers de Sant Antoni, a l'actualitat, som 23 bombers de l’escala activa, 1 bomber de l'escala de veterans i 1 infermer de l'escala especial.

Disposem d’eines i vehicles destinats a la prevenció i extinció d’incendis i salvaments. Fem la formació necessària amb les pràctiques adients per estar preparats en una ràpida intervenció d'un sinistre, sigui accident de trànsit, aiguats, foc d'habitatges,  foc forestal etc.

El Parc disposa de tres vehicles per actuar segons les necesitats del servei. Hi ha dos vehicles pessants, 1 Bomba Rural Pesada(BRP) per sinistres urbans i rurals tant en extinció d'incenis com a salvaments i rescats en accidents de trànsit, 1 Bomba Forestal Pesada (BFP) per l'extinció d'incendis forestals i un vehicle lleuger per personal i càrrega (UPC) per relleus de personal en els sinistres i per la mateixa logística del Parc.

Dins del nostres components hi ha persones que per activitats al seu temps lliure o  per motius laborals, tenen formació diversa, relacionada amb "l'ofici" de bomber, així doncs hi ha d'alpinistes, escaladors, socorristes aquàtics, conductors professionals, fusters, mecànics, espeleo-socorristes, bombers d'empresa, conductors d'ambulàncies, etc., fet que es pot aprofitar en les emergències per donar una major qualitat.